Hirdetés

Benedict Cumberbatch már jövőre újra Doctor Strange köpenyébe bújik

|

Sejteni lehetett, hogy látni fogjuk még őt Doctor Strange szerepében, most ezt konkretizálta is a színész.

Hirdetés

Aki látta a 2022-es Doctor Strange az őrület multiverzumában című MCU-s mozit, különösen annak stáblistás jelenetét, az pontosan tudta, hogy előbb vagy utóbb Benedict Cumberbatch megint vissza fog térni, hogy rendet vágjon a Marvel varázsvilágában. Nos nagyon úgy fest, hogy erre a bizonyos visszatérésre hamarabb sor kerülhet, mint azt sejtettük volna. 

Cumberbatch ugyanis a The Directnek adott interjújában megerősítette, hogy 2024-ben visszatér, és Doctor Strange-ként fog forgatni egy meg nem nevezett Marvel-filmet.

Hirdetés

Nyilván azt egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan milyen moziról is van szó, a Marvel Studios még nem jelentette be, hogy készülne egy esetleges Doctor Strange 3, de persze ezt sem lehet kizárni. Sokkal valószínűbb inkább az, hogy valamelyik másik hős sztorijában kap helyet Strange doki, sőt azt sem lehet teljesen kizárni, hogy 2024-ben már megkezdődnek a következő nagy Bosszúállók-film, az Avengers: The Kang Dynasty munkáltai. Magát a The Kang Dynasty-t ugyan 2026 májusára halasztotta a stúdió, de ettől még a korai forgatások már 2024 végén simán elindulhatnak, valószínűleg nem kevés idő kell majd a CGI-ért felelős csapatnak sem ahhoz, hogy véglegesítsék a produkciót. 

Szerintetek mely Marvel-filmet fogja jövőre forgatni Benedict Cumberbatch?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)