Hirdetés

Azt hitted, hogy a Halálos iramban 11-gyel vége? A Universal Picturesnek más tervei vannak

|

Az a finálé nem is annyira finálé: egy új korszak kezdetéről beszélnek az alkotók, több spin-off projekten ülnek épp.

Hirdetés

A Halálos iramban 11, vagyis a Fast X: Part 2 premierje sajnos még messze van. Dominic Toretto és haverjai egy utolsó kalandra indulnak 2026-ban, amit jövő év elején kezdenek majd forgatni. A finálé munkálatai nagyon elhúzódtak, bár ez a pandémia és a hollywoodi sztrájkok után annyira nem meglepő.

A kérdés most az, hogy hogyan tovább. Azt mindenki nagyon jól tudta, hogy a franchise-nak nem a fináléval lesz vége, és ezt az NBCUniversal Studio Group feje, Donna Langley meg is erősítette. A Varietynek adott interjúja szerint bőven van még benzin a tankban:

"Hova megyünk innen? Lehet, hogy visszatérünk Los Angeles utcáira egy személyesebb, intimebb történet kedvéért."

Hirdetés

Sőt, a tévésorozat lehetősége sincs kizárva. A Universal egyébként is szereti átkonvertálni a filmes projektjeit hosszabb szériákká, és amikor feljött a kérdés Langleynek, hogy szerinte melyik lehetne a következő sorozatos projekt, akkor elég egyértelmű választ adott:

"A Halálos iramban egy jó célpont lehet."

Szóval jöhet egy spin-off sorozat, de mi lesz a filmekkel? Azokból is készül még legalább három, hiszen azt már tudjuk, hogy Luke Hobbs és Dante Reyes visszatérnek a Fast & Furious Presents: Hobbs & Reyes nevű projekttel. Egy női főszereplők vezette Fast projektről is pletykálnak, ami a Halálos iramban 12 után érkezhet.

Nem kérdés tehát, hogy az autós akciózásnak nincs még vége. A Universal tovább gyűri majd az aszfaltot, akár akarjuk, akár nem.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)