Hirdetés

A SkyShowtime hozza el jövőre az új Mission: Impossible-t és a Ted sorozatot is

|

A SkyShowtime vezérigazgatója egy londoni rendezvényen adott ízelítőt abból, hogy az előfizetők milyen filmekre és sorozatokra számíthatnak 2024-ben.

Hirdetés

A SkyShowtime magába foglalja a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock tartalmait is, így nem meglepő, hogy decemberben olyan címekkel bővül a streamingplatform felhozatala, mint a Transformers: A fenevadak kora, a Halálos iramban 10 vagy éppen David Oyelowo, Dennis Quaid és Donald Sutherland westernszériája, a lawmen: Bass Reeves. 

A vállalat vezérigazgatója, Monty Sarhan és tartalomért felelős igazgatója, Kai Finke a Content London rendezvényen, egy panelbeszélgetés során neveztek meg pár címet azok közül, amikkel mindenképpen erősíteni fog a SkyShowtime 2024-ben. Akad közöttük videojátékos sorozat is.  

Hirdetés

Sorozatok terén a Heather Morris bestsellere alapján készített Az auschwitzi tetoválót, az Emma Stone nevével fémjelzett The Curse-t, a Halo második szezonját és a Ted sorozatváltozatát, a Julianne Moore nevével fémjelzett Mary & George-ot és a Sonic, a sündisznó spin-offját, a Knuckles-t emelték ki, de olyan produkciók is itt landolnak majd, mint a Veronika című svéd gyártású krimiszéria, A küldöttek névre keresztelt mexikói akció-thriller 2. évada, az indiai Apples Never Fall, a The Lovers komédia, valamint a Ruth Wilsonnal készült thriller, a The Woman in the Wall. 

A filmes újdonságokról kevesebbet árultak el, de biztosan a SkyShowtime-ra fognak felkerülni jövőre olyan idei bemutatók, mint Ethan Hunt két részre szedett lehetetlen küldetésének első felvonása, vagyis a Mission: Impossible - Leszámolás 1. rész, a gyerkőcöket extázisban tartó Mancs őrjárat: A szuperfilm és Wes Anderson hangulatos mozija, az Asteroid City is. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)