Hirdetés

A gyermekeik bántalmazásával vádolja Brad Pittet Angelina Jolie

|

Újabb fejezethez érkezett az egykori sztárpár pereskedése.

Hirdetés

Habár a 2005-ben, a Mr. és Mrs. Smith forgatásán összemelegedett Angelina Jolie és Brad Pitt hivatalosan már három éve elváltak, Hollywood korábbi álompárja még mindig pereskedik egymással, most éppen a közösen birtokolt franciaországi borászatuk, a Chateau Miraval miatt.

A pert Pitt indította, amiért az egykori neje eladta a saját tulajdonrészét egy orosz oligachának, miközben megállapodásuk volt arról, hogy nem tesznek ilyet a másik beleegyezése nélkül. A színész véleménye szerint Jolie ezzel szándékosan okozott kárt neki és a Chateau Miraval márkának. Az ügy most ott tart, hogy nemrég az exfeleség is benyújtotta a saját ellenkeresetét, melyben a gyermekeik bántalmazásával vádolja Pittet.

A peranyagban említett állítólagos bántalmazás még egy 2016-os repülőút során történt, melynek kapcsán már korábban is szivárogtak ki részletek a sztárpár csetepatéjában.

Hirdetés

Ezúttal a Variety közölte az alábbi leírást Jolie ellenkeresetéből.

"[Pitt követelte, hogy Jolie írjon alá] egy titoktartási megállapodást, amely szerződésileg megtiltotta volna neki, hogy a bíróságon kívül beszéljen Pitt fizikai és érzelmi bántalmazásáról, amelyet vele és a gyermekeikkel szemben követett el. Pitt megragadta Jolie fejét és megrázta, majd megragadta a vállát és ismét megrázta, mielőtt a fürdőszoba falának lökte. Pitt ezután többször is megütötte a gép mennyezetét, aminek hatására Jolie elhagyta a fürdőszobát. Amikor az egyik gyerek verbálisan megvédte Jolie-t, Pitt nekirontott, Jolie pedig hátulról megragadta, hogy megállítsa. Hogy Jolie-t eltávolítsa a hátáról, Pitt hátravetette magát a repülőgép ülései közé, megsértve Jolie hátát és könyökét. A gyerekek berohantak, és mindannyian bátran próbálták megvédeni egymást. Mielőtt vége lett volna, Pitt fojtogatni kezdte az egyik gyereket, egy másikat pedig arcon ütött. Néhány gyerek könyörgött Pittnek, hogy hagyja abba. Mindannyian meg voltak rémülve. Sokan sírtak. [Jolie] a reptéren külön szállítást intézett [neki és a gyerekeinek, hogy a szállodába menjenek].

- áll a beadványban. Az iratok szerint továbbá a 2016 szeptemberi repülés során Pitt időről-irőre "előbukkant a repülőgép hátsó részéből, hogy kiabáljon és káromkodjon velük", Jolie-t és a gyerekeket pedig még sörrel és vörösborral is leöntötte. A teljes képhez tartozik, hogy Jolie (eredetileg névtelenül) már abban az évben bejelentést tett az FBI-nál a történtek miatt, ám a hatóság végül nem emelt vádat Brad Pitt ellen.

A színész és az ügyvédei eközben következetesen tagadták, hogy erőszak történt az említett repülőúton, most pedig a People magazin kérdésére egy névtelen, Pitthez közel álló forrás is "teljesen hamisnak" nevezte Jolie legújabb állításait a gyermekek bántalmazásáról. Az egykori sztárpár összesen 6 gyereket nevelt együtt, akik közül hármat adoptáltak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)