Hirdetés

A Dallas sztárjával készül magyar vígjáték a gombfociról

|

Megkezdődött a Lepattanó forgatása, amelyben a hazai művészek mellett helyet kapott Patrick Duffy is.

Hirdetés

A Nemzeti Filmintézet 340 millió forintos támogatásával, a Blue Duck Arts gyártásában szeptember elején kezdődött meg a legújabb magyar film, a Lepattanó című sportvígjáték forgatása, amely egészen október közepéig fog tartani budapesti és váci helyszíneken. 

A projekt rendezője Vékes Csaba (Szia, Életem!, Korai menyegző), aki a Gönye Lászlóval együtt írt forgatókönyvből dolgozik, és különleges témát választottak. 

Hirdetés

A történet középpontjában egy fanatikus gombfociversenyző áll Scherer Péter (Apatigris, Válótársak) megformálásában, aki Európa-bajnokságra készül a csapatával, de a selejtező hajrájában pénzügyi okokból kizárják őket. Egy amerikai milliárdos viszont tévedésből 100 millió forintot utal a számlájukra, ezzel lehetővé téve az indulásukat. Ez utóbbit a Dallas és az Egyről a kettőre sorozatokkal világhírűvé vált Patrick Duffy alakítja, akit meg is csodálhattok a legelső fotókon: 

Schereren és Duffy-n kívül a szereplőgárdát erősíti Derzsi Dezső (a sepsiszentgyörgyi színház művésze), Waskovics Andrea (Nagykarácsony, Eltörölni Frankot), Katona László (Hab, Éden), Fekete Zsolt (Valan, Aranyélet), Rába Roland (Drakulics elvtárs, Isteni műszak), Gyuricza István (Taxidermia), Elek Ferenc (Pesti balhé, Munkaügyek), Petrik Andrea (Kincsem, Pesti balhé), Gáspár Sándor (Üvegtigris, Ítélet és kegyelem) és Mucsi Zoltán (Kontroll, Munkaügyek) is. 

A filmet a tervek szerint 2024 második felében fogják bemutatni. Kíváncsian várjuk, hogy Patrick Duffy-t ezúttal is megszokott magyar hangja, Csankó Zoltán fogja-e szinkronizálni, vagy esetleg megtanul pár szót magyarul inkább.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)