Hirdetés

Egy Pokémon streamer 10 nap alatt szedte össze mind a 905 szörnyet

|

Pokémon mesterek a világ minden táján elkezdtek belevágni egy új kihívásba, és az egyikőjük magasan a többiek fölé emelkedett.

Hirdetés

A GameFreak 2020-ban kiadta a Pokémon Home alkalmazást, ami lehetővé teszi, hogy felhőalapú szolgáltatásba mentsük le minden begyűjtött szörnyecskénket. Egy generációk közti csomópontot kaptunk, amely számon tartja az összes generáció Pókémonját, és új kihívást adott a mestereknek.

A sorozat rajongói elkezdték összegyűjteni az összes szörnyet az eddig megjelent összes játékban, hogy kimaxolhassák a Pokémon Home pokédexeiket. Johnstone is ezzel a céllal indult saját kalandjára, egészen elképesztő eredményt produkálva. A streamer 10 napon keresztül, megállás nélkül közvetítette a különböző Pokémon játékokat és töltötte fel a talált lényeit a Pokémon Home alaklmazásába.

Hirdetés

Minden epizódban új mentést kezdett, tehát gyakorlatilag az elejétől kezdte a teljes melót. A teljes gyűjtőakció 10 napig tartott, alább látható röviden a kihívás:

A teljes pokédex kitöltés egy olyan kihívás, amit a speedrunokon edződött közösség biztosan örömmel vállal. Kíváncsiak leszünk rá, hogy ki lesz az, aki ennél is gyorsabban fogja összeszedni mindent.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)