Hirdetés

A Super Mario Bros. film új kedvcsinálója Donkey Kongra fókuszál

|

Az angol változatban Seth Rogen szinkronizálja a világ egyik legismertebb virtuális majmát.

Hirdetés

Sorozatok tekintetében a The Last of Us kezdte a sort a 2023-ra tervezett videojáték-adaptációk közül, ami viszont a filmeket illeti, azt március 30-án fogja megnyitni a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, ezt pedig a Super Mario Bros: A film követi (ha a forgalmazó másképp nem dönt).

Az Illumination és a Nintendo közös animációs filmje nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy a bajszos vízvezeték-szerelő kalandjainak legjobb feldolgozása lesz. Valljuk be, nincs túlságosan magasan a megugrandó szint, hiszen az 1986-os animét, a Super Mario Bros.: The Great Mission to Rescue Princess Peach!-et alig látta valaki, az 1993-as, Bob Hoskins és John Leguizamo főszereplésével készült élőszereplős változatot pedig legszívesebben elfelejtenénk. 

Hirdetés

Az eddigi előzetesek alapján azonban minden esély megvan rá, hogy a Super Mario Bros. film egy látványos és szerethető adaptáció lesz, amely számos utalással örvendezteti majd meg a rajongókat. Természetesen Mario (Chris Pratt) és Luigi (Charlie Day) mellett számíthatunk az összes fontosabb karakterre, így Bowserre (Jack Black), Peachre (Anya Taylor-Joy), Toadra (Keegan-Michael Key) és Donkey Kongra (Seth Rogen) is, akiket egytől-egyig ismert színészek szólaltatnak meg. 

A film legújabb ízelítőjében utóbbira fókuszál, aki kegyetlenül elkalapálja a címszereplőt, és nehezen tudja komolyan venni őt, amikor Mario felkapja a már jól ismert cicajelmezét. Nézzétek csak:

A Super Mario Bros: A filmre már csak április 6-ig kell várnunk. Ti meg fogjátok nézni?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)