Hirdetés

Vissza a jövőbe - 3. rész jövő héten

|

Marty McFly és Doki kalandjai tovább folytatódnak!

Hirdetés

A Vissza a jövőbe az a trilógia, amit megnézve mindig jobb kedvre derül az ember és egy kellemes estét él át. A filmek nagyon jól sikerültek, a játékok viszont... No de nem ez a lényeg, íme a harmadik rész!

A Back To The Future játékok első része, az "It's about time" tavaly decemberben jelent meg, a "Get Tannen!" című második rész idén februárban, a harmadik rész pedig, ami a "Citizen Brown" címet kapta, a Telltale elmondása szerint jövő héten érkezik, PC-re és Mac-re.

Az idősík 1986-ban játszódik majd, ahol Martynak újra meg kell mentenie a Doki sejhaját.

A fejlesztők további két részt terveznek, ezek címe "Double Visions" és "Out A Time", az egyik áprilisban jön majd, a másikról nem tudunk egyelőre. Reméljük, nem rontják el a filmek örökségét...

A Telltale egy másik klasszikus filmcímet is feldolgoz majd, ez pedig nem más, mint a Jurassic Park (áprilisi megjelenést terveznek). Kíváncsian várom, milyen lesz majd egy T-Rex elől menekülni kalandjáték stílusban.

A Vissza a jövőbe 1. része egyébként jól sikerült, de valamilyen oknál fogva nem tárolta a mentésemet. Sebaj, majd visszamegyek a múltba és szólok önmagamnak. Vagy már megtettem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)