Hirdetés

Várhatóan két The Last of Us játéknak is örülhetnek a rajongók idén

|

Ugyan a CES 2022 inkább a technológiai újdonságokról szól, azért a játékosok sem maradnak friss hírek nélkül.

Hirdetés

A The Last of Us első részét egyértelműen a története emelte a videojáték-ipar örökzöldjei közé, a kampány mellett csak egy apró kiegészítés volt a multiplayer. A fejlesztést végző Naughty Dog talán ezért is döntött úgy, hogy a második epizódnál inkább minden figyelmet az egyjátékos módnak szentel, a többjátékos komponens pedig majd csak később, önálló címként érkezik.

Erről a projektről azonban szinte semmilyen hivatalos információ nem került ki, többnyire csak a stúdió álláshirdetéseiből tippelhetünk a projekt állapotára és annak irányára.

Hirdetés

Ugyan a Sony prezentációja a CES-en nem a videojátékokról szólt, azért csak előkerült néhány érdekesség a japán cég egyik legnagyobb címével kapcsolatban. A többnyire jól informált Tom Henderson a Twitteren osztotta meg a nagyérdeművel, hogy a TLoU remake hamarosan elkészül és a közeljövőben meg is jelenhet. Ez már önmagában is remek fejlemény, egy követője azonban nem érte be ennyivel és a többjátékos projektről kérdezte.

A hírt azóta több kisebb forrás is megerősítette, mindannyiuk egybecsengő értesülése szerint 2022 második felében számíthatunk a The Last of Us multiplayer visszatérésére, miután 2019-ben az első rész szerverei leálltak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Jelenleg a Naughty Dog közben több játékon is dolgozik, sőt a The Last of Us sorozat munkálatai is ezerrel dübörögnek, szóval a stúdió rajongói nem fognak unatkozni a következő időszakban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)