Hirdetés

Ha nincs 500 szabad órád, nem fogod tudni teljesen végigjátszani a Dying Light 2-t

|

A Techland szerint ennyi idő kell ahhoz, hogy tényleg mindent megcsináljunk a játékban, de a sztori sem lesz rövid.

Hirdetés

Elsőre izgalmasnak hangozhat, hogy egy játék világában 500 órát is el tudunk tölteni tartalmasan, de okkal félünk attól, hogy ennyi ideig csak az fog a Dying Light 2-vel játszani, aki nem unja a repetitív feladatokat és szüntelen keresgéléseket. A Techland példátlanul sokáig bővítette az első részt, de DLC-kkel együtt sem kellett ennyi idő ahhoz, hogy mindent lássunk.

Ez főleg annak tudatában aggasztó, hogy a sztori és a mellékküldetések legfeljebb 70-80 óra alatt végigjátszhatók.

Hirdetés

Mindkét infót a fejlesztők árulták el Twitteren. A visszajelzések vegyesek: néhányan örülnek, hiszen az első résszel is száz órákat játszottak, míg mások szerint (és látszólag ők vannak többen) ez már indokolatlanul sok, és a mennyiség a minőség rovására fog menni. Páran meg csak annyit tettek hozzá, hogy egyszerűen nincs ennyi idejük egyetlen játékra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ti mit gondoltok? Szerintetek mi a felső határ egy sztoriközpontú játék esetében, mennyi az az idő, amennyit örömmel szántok rá? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)