Hirdetés

Rajongói előzmény készül a Gothichoz

|

A Gothic lengyel rajongói közül állt össze egy lelkes csapat, akik a Gothic II-höz készítenek egy modot, ebben az első rész történetének előzményeit mutatnák be.

Hirdetés

Ugyan a Pirahna Bytes csapatának nem jelentett akkora sikert anno a Gothic, mint mondjuk a CD Projekt RED-nek a Witcher széria, így is sokan őriznek kedves emlékeket a szerepjáték-sorozatról. Egy lengyel gárda pedig annyira lelkesedik a rendkívül nagy szabadságot nyújtó RPG-ért, hogy egy nagyszabású rajongói kiegészítést készítenek neki.

Hirdetés

A Gothic: History of Khorinis fő sztorija a készítők becslései szerint hosszabb is lehet, mint az első Gothic fő cselekménye, emellett számos mellékküldetést, játékmenetbeli újításokat, profi szinkront, számos nyelvre (így magyarra is) lefordított feliratokat és aláfestő zenét is ígérnek. A bányászokat körülzáró energiamező létrehozása előtt játszódó két kampány egyébként a Gothic II kiegészítéseként jelenik majd meg teljesen ingyen. A projekt mögött álló csapat megjelenési dátumot egyelőre nem tűzött ki, mert nem szeretnének csalódást okozni, amennyiben a terveiknél lassabban készülne el a History of Khorinis.

Ti kipróbáljátok majd a rajongói kampányokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)