Hirdetés

Az Among Us rengeteg tartalommal bővül majd 2022-ben, megérkezett az idei útiterv

|

Ha még maradtak barátaid a nagy Among Us őrület után, akkor hamarosan lesz miért visszacsalnod őket a sci-fi nyomozós mókába.

Hirdetés

A szolgáltatás-alapú játékok fejlesztői épp serényen tervezgetik a 2022-es tartalmi menetrendjeiket, és nincs ez másképp az InnerSloth háza táján sem. Ugyan az Among Us őrület már messze mögöttünk van, a játék összeszedett egy akkora stabil rajongótábort, hogy érdemes legyen bővítgetni a mókát.

A srácok több aprósággal és pár nagyobb frissítéssel is jelentkeznek majd az év során, ezeket pedig mind kilistázták egy stílusos kis grafikában.

Hirdetés

Az egyik legfontosabb céljuk idén a fiókrendszer bővítése lesz, aminek a barátlista is része. Hamarosan hozzáadhatjuk majd a listánkhoz a kedvenc haverjainkat vagy a legjobban gyűlölt ellenségeinket, és azon keresztül hívhatjuk meg meccsekbe őket.

Az InnerSloth életminőségbeli javításokat is beígért, mivel sokan zavarosnak tartják az account kezelést, a Cosmicubes rendszert és a játék több aspektusát is. Ezek mellett persze számíthatunk majd új szerepkörökre, új Cube-okra, és a bújócskázós játékmódra is.

Az új Sikoly filmnek köszönhetően egyébként hamarosan mindenki kaphat majd egy stílusos kis maszkot, amiért fizetni sem kell.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)