Hirdetés

A Starfield rajongói egy easter egg alapján sejtik, mikor debütál a játék

|

Hivatalosan annyit tudni, hogy a Starfield megjelenésére 2023 első félévben számíthatunk, de egyesek szerint ki lehetett deríteni a pontos dátumot.

Hirdetés

A Bethesda a 2018-as E3 konferencián jelentette be legújabb IP-jét, a Starfieldet, és a rajongók természetesen azóta izgatottan várják a sci-fi RPG megjelenését. Hosszú idő után idén júniusban kaptunk egy hosszabb videót, amiben látható a játékmenet, illetve megtudtuk azt is, hogy a korábbi tervekkel ellentétben a játék csak 2023 első félévében érkezhet PC-re és Xbox Series X|S-re.

A rajongók mindeközben mindent megtesznek, hogy a lehető legtöbb infót kiderítsék, egy friss felfedezés alapján pedig egyesek azt is megjósolták, hogy pontosan mikor fog megjelenni az RPG.

Hirdetés

A június 12-én bemutatott trailerben egy videós észrevette, hogy egy hajó regisztrációs száma fontos jelentéssel bírhat. Az SV 821 393 szám a 821,393-as szabadalmi bejegyzésre utalhat, ami nem más, mint Orville és Wilbur Wright 1903-ban hitelesített dokumentuma az első repülőgépről.

Az ehhez kapcsolódó Starfield-elméletek szerint már arra is lehet következtetni, hogy mikor fog megjelenni a játék. A szabadalmat a Wright testvérek 1903. március 23-án nyújtották be, vagyis jövő március 23-án lesz ennek a 120. évfodulója. A rajongók szerint ennek nyilvánvaló a jelentősége, és mivel a Bethesda kedveli a sajátos dátumokat (mint pl. a Skyrim 11. 11. 11-es megjelenése), nem lenne meglepő, ha a Starfield debütálásának időpontja jövő március 23., vagyis az amerikai jelölési rendszerben 3. 23. 23. lenne.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Mások szerint logikusabb volna, ha nem keverednének az amerikai és az európai jelzések, így lehetséges megjelenési dátum a 2023. június 6., vagyis 6. 6. 23. is.

A Wright testvérek előtti tisztelgés szinte egyértelmű, de furcsa lenne, ha a Bethesda ehhez is igazítaná a Starfield megjelenését. Szerintetek lehet alapja a rajongói elméleteknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)