Hirdetés

A Microsoft is beszállhat az okosszemüveg piacra

|

A Microsoft állítólag saját, a Google Glass-hez hasonló szemüveget tesztel mostanság.

Hirdetés

A Wall Street Journal egy névtelen forrásból véli tudni azt, hogy a Microsoft saját okosszemüvegen dolgozik és már prototípusokat tesztel az internet csatlakozásra képes eszközökkel, ami hasonlít a Google Glass elvéhez.

Úgy tartják, hogy a Microsoft a közelmúltban több ázsiai gyártócéget is megkeresett azzal az igénnyel, hogy kamerákat és egyéb kulcsfontosságú alkatrészeket gyártsanak le nekik.

A meg nem nevezett forrás szerint talán a projekt sosem jut majd tovább a prototípus fázison, de a Microsoftot ismervén szinte biztosak lehetünk benne, hogy nem hagyna ki egy alkalmat se arra, hogy egy szeletet ő is kivegyen a viselhető kütyük tortájából.

Azt se felejtsük el, hogy nemrégiben a Microsoft megvette a Nokia mobil-üzletágát 7,2 milliárd dollárért, tehát egészen biztos, hogy hamarosan új termékekkel lép majd piacra. Kérdés az, hogy ezek akár okosszemüvegek is lehetnek-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)